Expositie: De Eerste Vijf


20 januari – 8 april 2022

Ashley Doucette (olieverfschilderijen)
Hans de Heus (Rotterdamse stadsgezichten, aquarellen en tekeningen)
Karel Kindermans (reisverslag, tekening)
Miep Lommen (aquarellen)
Christy de Witt (mixed media)

Opening vrijdag 20 januari 17.00 uur

Woonkamer open 16.30 uur

verdere openingstijden: iedere zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur
en op afspraak: Hans de Heus 06 24106305

Woonkamer van de Burgemeester, Burgemeester Meineszlaan 102


In 2019 hebben we besloten om de muren van de Woonkamer beschikbaar te stellen voor exposanten, professioneel of amateur, als het er maar leuk uitziet. Exposeren in professionele galeries is een kostbare zaak. Meestal betaal je huur en ben je 30 tot 50 procent van je verkoop kwijt aan provisie. Dat is niet voor iedereen op te brengen!

Het leek ons leuk om mensen die dat niet kunnen de kans te geven óók te exposeren. Er zijn geen vaste kosten voor de exposanten, er wordt wel 10% van eventuele verkoop aan commissie gevraagd om de kosten van de opening en drukwerk te betalen. Ook verwachten we van de exposant dat deze zoveel mogelijk aanwezig is om bezoekers te ontvangen.

Exposities duren 2 tot 3 maanden.

Er zijn tot nu toe 10 geslaagde exposities geweest. Het leek me leuk om een groepsexpositie van de eerste vijf exposanten te houden en die vonden dat ook leuk.

De opening was altijd op zaterdag en we waren we een stuk of 6 weekenden open (en dus ook regelmatig gesloten). Dit keer houden we de opening op vrijdag en zijn we verder tot het eind toe iedere zaterdag van 13.00 – 17.00 geopend.

Wil je ook exposeren of weet je iemand die dat wil, neem dan contact op met ondergetekende.

Hans de Heus
h.deheus@nullchello.nl