Expositie: Clara Bolle – Eden

 

Verdere openingstijden:

INLOOPMIDDAGEN 

zondag 4 september
zaterdag 10 september
zaterdag / zondag 24, 25 september
zaterdag / zondag 8, 9 oktober
zaterdag / zondag 5, 6 november
zaterdag  /  zondag 12, 13 november
13.00 – 17.00 uur 

EN OP AFSPRAAK

Hans de Heus: 06 24106305 / h.deheus@nullchello.nl

Clara Bolle: clarabolle@nullhotmail.com

Clara Bolle (1985 Amsterdam)
Clara Bolle is kunstenaar en filosoof. In haar werk doet ze onderzoek naar wat het betekent om je lichaam te zijn, in plaats van om een lichaam te hebben. Hoe kunnen we op een niet-medische en niet-kapitalistische manier ons lichaam ervaren? De expositie ‘Eden’ gaat over het vieren van het vrouwelijk lichaam. Het is haar interpretatie van het vrouwenleven in het Paradijs. Naast schilderen en schrijven is Clara Bolle werkzaam in het onderwijs. Ook geeft ze af en toe workshops en lezingen aan verschillende culturele instellingen. Voor meer informatie zie clarabolle.com